Neem contact op
06- 20055086

Over mij

Mijn naam is Marjolein Heijmen (1982),  ik ben getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. Na het afronden van mijn studie Pedagogische Wetenschappen, besloot ik de overstap te maken naar het onderwijs. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest als juf, bouwcoördinator en Intern Begeleidster en dat heb ik met heel veel plezier gedaan!

In de afgelopen jaren, waarin ik met heel veel kinderen en hun ouders heb gewerkt, heb ik ontdekt dat ik graag nog heel veel meer kan en wil betekenen. Ik ben mijn eigen talenten en kwaliteiten steeds blijven onderzoeken en verbeteren en daardoor weet ik nu heel goed wat ik wil en kan en dat is het laten groeien van kinderen, op hun eigen manier en op hun eigen tempo. Kinderen stralen voor mij zoveel uit; nieuwsgierigheid, eerlijkheid, puurheid, de wil om zich te ontwikkelen. Maar kinderen hebben ook veel nodig; naast aandacht en tijd is dat ook dat ze zich gezien en gehoord voelen en dat ze mogen zijn wie ze zijn. Het is daarom belangrijk dat kinderen tijd en ruimte krijgen om zichzelf te leren kennen, te zoeken naar wie ze zijn en wat ze willen, zodat ze zich vanuit hun talenten kunnen ontwikkelen. Als kindercoach help ik daarbij.

Ieder kind is bijzonder en maakt zijn of haar eigen reis op zoek naar zichzelf.  Ik vind het daarbij belangrijk dat kinderen rust en vertrouwen bij mij ervaren, zodat ze zichzelf kunnen zijn. Mijn kracht is dat ik ieder kind als uniek en bijzonder ervaar en altijd uitga van wat een kind al in zich heeft. Daarbij kan ik, door mijn ervaring in het onderwijs, ook een brug slaan tussen thuis en school. 

In mijn praktijk begeleid ik (jonge) kinderen en hun ouders, tieners, pubers, adolescenten en volwassenen. Daarnaast begeleid ik op een grote basisschool in Elst alle kinderen met een zorgarrangement. Naast mijn werk in de praktijk en op school, vind ik het belangrijk om me bij te blijven scholen en me te specialiseren. Over een aantal van mijn specialisaties lees je meer onder het kopje ‘Trainingen op een rij’.